ACAPULCO OPEN 2015

2015. augusztus 11.
Kategória: Hírek

A hosszú és forró nyár végén, itt az idő, hogy mind az igazolt,az amatőr besorolású játékosok elkezdjék a felkészülésüket az őszi bowling versenyekre.

A korábbi évek után, ismét megrendezésre kerülő rendhagyónak mondható Acapulco OPEN Bowling versenyre 2015. augusztus 27. szeptember 6. között.

A versenyen hagyományainak megfelelően, különböző kategóriákban lehet indulni, amely kategóriák a játékosok ismert eredményei alapján lettek kialakítva.

Az „A” kategóriában bárki indulhat. Alapvetően a Magyar Bowling Szövetség által kiírt „Év játékosa” ranglistához lehet itt pontokat szerezni, a versenynek ez a része a szokásos egyéni versenyek lebonyolításának megfelelően zajlik. Ebben a kategóriában „amatőr” besorolású játékos(ok) is nevezhet(nek), aki(k) szeretnék összemérni játék erejűket az „igazolt” besorolású bowling játékosokkal, vagy akik az éves átlaga eredményük alapján a „B” és „C” kategóriában nem jogosultak indulásra.

A „B” és „C” kategóriát az éves átlagok alapján kerültek kialakításra. Így az azonos játék eredménnyel rendelkezők egymással versenyeznek.

A „B” kategóriába 180-as éves átlag alatti játékosokat fogjuk a nevezők közül figyelembe venni, míg a „C” kategóriánál a 155-as átlag alattiakat, függetlenül attól, hogy „amatőr” vagy „igazolt” besorolású játékos.

A játékosok besorolásához használt lista a MABOSZ weboldalán megtalálható, amely az elmúlt 1 év (2014. augusztus 1. és 2015. augusztus 1. között megrendezésre került) versenyek eredményeiből készült el.

A versenyen nem csak magyar állampolgárok nevezhetnek. Akinek nincs „éves átlag eredménye”, azokat a selejtező teljesítését követően a verseny rendezője besorolja abban a kategóriába, amelynek az átlageredménye megfelel.

A részletes versenykiírás a mabosz honlapján megtalálható.

Jelentkezés Borszéki Péter (+36 20 571 8400) -nél, illetve a www.bowlingtournament.eu oldalon keresztül.

 

Üdv

Válaszolj