Csapatbajnokság második hétvége

2011. október 18.
Kategória: Hírek

Megtalálható a második hétvége sorsolása a bajnokság anyagai között, kérjük a csapatvezetőket vegyék figyelembe a költségek változását.

6 hozzászólás - “Csapatbajnokság második hétvége”

 1. Ficze Gabor:

  október 25th, 2011 at 21:15

  Tisztelt Versenyzőtársak és  “VEZETŐINK”!
  Ma belemélyedtem a versenyszabályzatunkba,különösen az öltőzködés szabályaira probáltam koncentrálni a hétvégi figyelmeztetéseim függvényében,a következőket találtam:A versenyzők számára a versenyeken kötelező viselet: férfiak esetében hosszúszárú szövetnadrág (pantalló) és galléros póló, nőknél szoknya vagy szövetnadrág és galléros póló.Csapatversenyeken a versenyzőknek egyforma csapatpólóban kell játszaniuk.-Tehát a multkor kifogásolt világos pantalló megfelelt a kivánalmaknak,egyébként az egységes csapat nadrágról sem esik szó csak az egységes felső ruházatról.A tévedés jogát fent tartom,kérem helyesbítsen aki mást találál.
  Viszont találtam néhány olyan előírást amit a jövőben szintén számon lehet kérni,ha már ragaszkodunk a versenyszabályzathoz:
  A versenyengedélyt az irodavezető adja ki. (Én számomra még soha senki nem állított ki ilyet)
  Érvényes sportorvosi engedéllyel rendelkezzen.(Ezt se tartják be,amig valakit nem ér valami egészségügyi probléma verseny közben) 
  A versenybírók egységes jelöléssel kötelesek kitűnni a versenyzők közül (karszalag, névtábla, stb.).HA MÁR A HIVATALOS ÖLTÖZKÖDÉST KIFOGÁSOLJUK.!!!!!
  Most hirtelen ezeket a gondolatokat ossztanám meg veletek,ha valakinek van hozzászólása helyesbítése “tiszteljen” meg vele.  Ficze Gábor

 2. Martin József:

  november 23rd, 2011 at 03:06

  Öltözködés?
  Én speciel a gyors feltöltéseket KÖSZÖNÖM!
  Már a 3. forduló után vagyunk és csak az első nap van feltöltve!!!!!!!!!!!!!

 3. Martin József:

  november 23rd, 2011 at 03:07

  De lehet, hogy csak én nem értek hozzá!!!!!!???????

 4. gege:

  november 23rd, 2011 at 10:30

  Szia Józsi!

  A csapatbajnokság anyagai között van egy excel file ami a 2011-12 bajnokság második hétvége után web névre hallgat. Mindig az itt (http://mabosz.org.hu/anyagok/browse/csapatbajnoksagok/2011%202012)
  található excel fileban fogod megtalálni az összesített eredményeket, Szuperligát , NB1-et egyaránt. Az NB1 doksiban a Zsuzsa magánszorgalmából feltöltött file-t találod, de az eredményeket én összesítem, és igyekszem felimádkozni a honlapra. Sajnos most egy kis késedelmet szenvedünk mert a Vasárnapi meccslapok nehezen kerülnek hozzám, de ígérem hamarosan fent lesznek a honlapon.

  Köszönöm a türelmet mindenkinek.

  Gergő

 5. Martin József:

  november 26th, 2011 at 02:24

  Köszi Gege! Bár most sem jó valami! A tabella 2 helyen más! Az anyagok, csapatversenyek, NBI 2011-2012 tabellája más mint az anyagok, csapatverenyek eredmények a harmadik forduló után! Az egyikben 14,5 pontunk, míg a másikban 15 pontunk van! Vagy a leó, turmix, vbk volt sok. Sokkkkkkkk! De azért SZERETÜNK!!!!!! MEG A ZSUZSÁT IS!!!!!!!!!!

 6. Martin József:

  november 30th, 2011 at 02:46

  A mesterek tornája kiírását meglehet kapni?

Válaszolj