Csapatbajnokság eredmények a 3. hétvége után – Mesterek info

2011. november 24.
Kategória: Hírek

Pár nap csúszás után felkerült az bajnoki összesítő táblázat az anyagok közé, elnézést a késlekedésért.

Kiemelkedő hír a hétvégi fordulókkal kapcsolatban, hogy a Szuperliga vasárnapi fordulóján újabb 300-as sorozat született az Acapulcóban, Skobrics Zoli keze által. Neki ez már a 4. tökéletes sorozata, akit érdekel a többi magyar játékos által dobott 300-as sorozat, az a honlap alján található Dicsőség Fala linken megtekintheti azokat.

Az egész Soproni csapat szuper formában volt aznap, hiszen közel 220-as csapatátlagot produkáltak. Gratulálunk!

Az NB1-ben is kiemelkedően jó napja volt Németh Krisztiánnak a Székesfehérvári FiveX játékosának, több 279-es sorozattal közel 240-es átlagot dobott a Sugár Bowling Clubban.

A Mesterek tornája lesz a következő esemény, ami az Acapulcóban kerül megrendezésre, a versenynaptárban megjelölt dátumban. A versenykiírás rövidesen megtalálható lesz a honlapon.

8 hozzászólás - “Csapatbajnokság eredmények a 3. hétvége után – Mesterek info”

 1. Martin József:

  november 30th, 2011 at 02:47

  A mesterek tornája kiírást merre lehet találni?

 2. gege:

  november 30th, 2011 at 09:27

  Az elnök úr kiküldte a csapatvezetőknek emailben, ha nem kaptatok, akkor küldj egy emailt a szövetségnek vagy az elnök úrnak egyenesen!
  A pontokra visszatérve, a döntetlennél az elnökség döntése alapján fél pontokat kapnak a csapatok az NB1-ben. Elvileg a 3. hétvége utáni excel file helyes eredményeket tartalmaz. 
  Jó fát! 🙂

 3. Martin József:

  december 1st, 2011 at 01:29

  Köszi! De:
  1. lehet, hogy hülye hasonlat de egy versenyen az érmet nem ketté törik hanem mind a két résztvevő megkapja. Ez hogy van?
  2. Nem értem miért a csapatvezetők kapják a versenykiírást? Miért nem e részvevők?
  Ha a Kovács Imre lenne a csk akkor talán jövőre megkaptuk volna!
  3. Szeretnék gratulálni előre a rendezésért. Jövőre ha így megy tovább akkor a focisták is indulhatnak, 6 kor kezdődik, és csak 4 sor lesz?
  4. Ha valaki visszamondja az indulást a feltöltés miatt mikor tudja meg valaki, hogy Ő indulhat és, hogy részt kíván venni a versenyben?
  5. Azt sem értem, hogy az NBI játékosai nem tudnak egyenlő feltételekkel versenyezni (ez csak erre az idényre vonatkozik) a SZL játékosaival (pálya minőség), hogy vegyék fel a versenyt a normál körülmények között játszókkal?
  DE tudnék még papolni!
  ÜDV!

 4. gege:

  december 1st, 2011 at 10:30

  Csak az én véleményem:
  1. a verseny végén valóban így van, de menet közben fordulnak elő döntetlenek, pl a egyéni meccseknél a szuperligában is fél pontot kapnak. Ha mindkét csapat a nagyobbik pontot kapja, akkor a mögötte lévő csapat valóban 2 pontal “rosszabb”? A lényeg, hogy több verzió is előkerült és a döntés ez lett. Ha úgy gondoljátok, hogy rossz a megoldás, akkor beszélj a többi csapattal és győzzétek meg az elnökséget.
  2. Az én emlékeim szerint engem mindig a Gabó kérdezett meg és ő jelentette le a szövetség felé, hogy indulok-e a Mestereken, de lehet hogy rosszul emlékszem. Egyébként ha már nem az Imi a csapatvezető , akkor azt jó lenne megírni az irodának.
  3. Nem volt teljes egyetértés ez ügyben, mint ahogy a Glow is tette, írásban jelezzétek a problémákat illetve javaslatokat a változtatásra.
  4. Valószínűleg minél hamarabb visszajeleznek a csapatok, annál hamarabb. 
  5. A nem egyenlő feltétel, gondolom inkább az olajozásra vonatkozik, egyébként ha van megvalósítható változtatási ötleted az NB1-el kapcsolatban, szívesen meghallgatnám.

  Szeretném hallani a további papolást, elnézést a hülye hasonlatért, de “néma gyereknek anyja se érti a szavát” 🙂

  Gege

 5. luby:

  december 1st, 2011 at 14:32

  A hozzáfűzni valom a következő. A versenykiírást az Attila ígérete szerint fel kellett volna tenni a holnapra. Ha a csapatvezetotok megváltozott talán kellett volna jelezni. Minden miatt tudtok írni de ha nektek lenne valami kötelessegetek azt rögtön el tudjátok felejteni.
  A Mesterek Tornája többszöri átdolgozásra készült így el. Ebbe többek között a Gege is beleegyezett. Sajnos időhiány miatt kellett így kiírni.

 6. Martin József:

  december 2nd, 2011 at 10:02

  A 2011-12 csb nevezési lapon le van írva a csapat infóban minden, mindenki elérhetősége.
  Én nem akarom a munkáját becsmérelni de szeptember óta milyen időhiányról van szó?

 7. luby:

  december 2nd, 2011 at 13:54

  Jozsikam!

  A pálya foglalasrol beszélek. Megkérték minket, hogy lehetőleg szombaton 16 óráig fejezzük be mert rendezvényük lesz.
  A másik: A nekem elküldött csapatinfok alapján küldtem ki a nevezést.

 8. Martin József:

  december 2nd, 2011 at 16:57

  Köszi!
  Emailban csatolom Neked is a csapatlistát

Válaszolj